fbpx

Varausehdot 

saapuminen & poistuminen

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen ja huonetta pidetään varattuna
tulopäivänä klo 18.00 saakka, ellei myöhäisestä saapumisajankohdasta ole erikseen sovittu. Tällöin majoittajalla on oikeus antaa huone pois klo 18.00 jälkeen, mikäli asiakas ei ole saapunut paikalle. 
Huoneen luovutus tapahtuu lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Varaustilanteen niin salliessa, huoneen luovutus voidaan sopia myöhäisemmäksi lisäkorvausta vastaan (20 €/h). Varmista tilanne saapuessasi Pekan Pirteille. 

Maksaminen

Majoituksen voi maksaa joko ennakkoon tilisiirrolla tai sisäänkirjautumisen yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Laskutukseen menevistä laskuista tulee sopia etukäteen Pekan Pirttien kanssa. Laskutuslisä on 5 €.

Varausvahvistus

Kulttuurikartano Pekan Pirtit lähettävät majoittujalle vahvistuksen majoitusvarauksesta.  Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksen tiedot ja tarvittaessa peruuttamaan varauksen. Epäselvissä tapauksissa ole hyvä ja ota yhteys majoitusyritykseen. 

Peruutukset

Majoitusyön peruutus on mahdollista tehdä veloituksettomasti 2 vuorokautta ennen varattua majoitusyötä klo 18 mennessä. pl. erikoistarjoukset erillisillä peruutusehdoilla. Mikäli asiakas jättää saapumatta tai peruuttaa varauksen liian myöhään, majoitusyrityksellä on oikeus veloittaa korvauksena asiakkaalta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen kuuluvat lisäpalvelut.

LEMMIKKIELÄIMET

Haluamme huoneidemme pysyvät soveltuvina myös allergikoille, joten jätäthän lemmikkisi kotiin.

Kulttuurikartano Pekan Pirtit

Urheilutie 53
86600 Haapavesi

Sosiaalinen media