fbpx

Juhla- ja kokoustilat 

Unohtumattomat juhlat,

inspiroivat kokoukset

Pekan Pirtit on erinomainen valinta juhliisi, sillä juhlien vieton lisäksi teillä on mahdollisuus yöpyä yksilöllisissä majoitustiloissamme ja tarvittaessa majoittaa myös vieraanne meille. Olipa kyse syntymäpäivistä, ristiäisistä, ylioppilasjuhlista, muistotilaisuudesta, pikkujouluista tai kokouksista, Pekan Pirtit on paikka, kun etsitte ainutlaatuista ja tunnelmallista tapahtumapaikkaa.  Sovitaan aika, niin esittelemme mielellämme tilamme ja suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen tilaisuus.

TILAT

Tupa

Pekan Pirttien päärakennuksen tupa koostuu kahden huoneen kokonaisuudesta,
jotka yhdessä luovat tunnelmallisen miljöön 10-28 henkilön yksityistilaisuuksien
toteutukselle. Viihtyisä noin 70 m2 tupa on varattavissa aina kokouksista erilaisten perhejuhlien ja pikkujoulujen näyttämöksi. Tuvassa on vieraiden käytössä ilmainen wlan-yhteys

Pirtti

Pekan Pirttien pihapiirissä komeilee hirsinen luhtiaitta, jonka hirret ovat peräisin
1800-luvulta, Raahen vanhalta rukoushuoneelta. Tänä päivänä Pirtti on saanut uuden käyttötarkoituksen ja se palvelee erilaisten yksityistilaisuuksien ja tapahtumien näyttämönä. Rakennus on sähköistetty ja lämmitetty, mutta juoksevaa vettä siellä ei ole. Tällöin käytössä on päärakennuksen wc-tilat. Pirtissä hiippaillaan tossuissa tai sukissa, joten varaathan sisätöppöset mukaan. Pirtin 40 m2 kokoiseen alasaliin mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen 10-34 henkilöä ja tila onnistuu varata yksityiskäyttöön tuntiveloitteisesti.

Pirtissä voi järjestää yksityistilaisuuden myös omilla ruoka- ja juomatarjoiluilla.

 

Huomioithan, että tilamme eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.

Elävä musiikki

Teemme yhteistyötä ammattiviulistien kanssa ja täten juhliin ja erilaisiin tapahtumiin on mahdollista tilata elävää musiikkia kauttamme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tapahtumaanne täydentävä musiikkiesitys.

Kulttuurikartano Pekan Pirtit

Urheilutie 53
86600 Haapavesi

Sosiaalinen media