fbpx

Majoitus

Tervetuloa Haapaveden kotiisi!

Pekan Pirteillä vietät majoitusyön, jollaista et muualta löydä. Jokainen majoituskohteemme on uniikki ja erilainen. Majoitusvaihtoehtoinamme on yksi kahden hengen huoneisto, kahden hengen majoitushuone päärakennuksessa sekä kolme kesäajan vinttikammaria, jotka soveltuvat kahdesta neljään henkilölle. Mainio sijaintimme Haapaveden keskustassa linja-autoaseman vieressä mahdollistaa meille saapumisen myös ilman omaa autoa. Majoittuessasi meillä tarjoamme kesäaikana käyttöösi Pekan Pirttien polkupyöriä, joiden avulla on helppo piipahtaa kaupassa tai toteuttaa pieni päiväretki Haapaveden eri kohteisiin.

Täysvarusteltu huoneisto

Etsitpä sitten majoitusta työprojektin, opiskelun, loman tai vaikkapa oman asuntosi remontin ajaksi, huoneistomme on viihtyisä vaihtoehto omasta rauhasta nauttien. Täysvarusteltu huoneisto on kooltaan 17m² ja sijaitsee Haapaveden ydinkeskustassa. Meillä majoittuessasi et välttämättä tarvitse autoa, sillä kaupungin palvelut ovat välittömässä läheisyydessä. 

Kahden hengen huoneisto sisältää oman täysvarustellun keittiön, oman kylpyhuoneen, liinavaatteet, pyyhkeet ja parkkialueen. Majoituksen hintaan sisältyy lisäksi Haapaveden uimahallin ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukioloaikojen puitteissa.

Hinnasto alk. *
85 € / yö

Sininen kammari

Sininen kammari on uusin Pekan Pirttien päärakennuksessa sijaitseva kahden hengen majoitushuone. Nimensä huone on saanut rauhoittavasta sinisävyisestä sisustusteemastaan. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Lisäksi tilasta löytyy ilmainen WiFi sekä oma jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä tv. Jaettu wc ja suihku sijaitsevat samassa rakennuksessa käytävän toisella puolella. Majoittuessasi meillä pääset lisäksi hyödyntämään parkkialuetta sekä uimahallin ja kuntosalin vapaata käyttöä niiden aukioloaikojen puitteissa. Uimahallilta löytyy lisäksi saunomismahdollisuus.

Hinnasto alk. *

85 € / yö

Kesäajan vinttikammarit

Muistuuko toisinaan mieleen lapsuusajat, ulkona hyvin nukutut yöt ja tunnelmalliset hirsimökit?
Haluaisitko kokea kaiken tämän uudelleen? Tarjoamme kesäajan majoituksena tunnelmallisia hirsisiä vinttikammareita, joissa koet unen ihan eri tavalla kuin normaalissa hotellihuoneessa.

Tunnelmalliset kesäajan vinttikammarit sijaitsevat hirsisen luhtiaitan yläkerrassa ja ne ovat ihanteellisia kahdelle henkilölle. Lisävuoteilla kammarissa mahtuu majoittumaan myös neljä henkilöä. Kaikki kammarit ovat sähköistettyjä, jaettu wc ja suihku sijaitsevat Pekan Pirttien päärakennuksessa. Hirsipirtin alakerran yleisissä tiloissa on majoittujien yhteiskäytössä jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Vinttikammareiden mukavuuksiin sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja parkkialue. Majoituksen hintaan sisältyy lisäksi Haapaveden uimahallin ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukioloaikojen puitteissa.

Huomioithan, että vinttikammarit eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.

Vinttikammarit palvelevat
kesäkauden ajan elokuun lopulle.

Hinnasto alk. *

 70 € / yö

+30 € lisävuode

Majoituksiin on saatavilla ennakkoon toimitettava aamiaispaketti lisähintaan 10 €/hlö. Ennakkotilaus tulee tehdä viimeistään
kaksi päivää ennen majoituksen alkamista, jotta ehdimme varautua
sen toimittamiseen. Katamme runsaamman buffetaamiaisen
kun vieraita on min. 4 hlö lisähintaan 15 €/hlö.

Täältä pääsette tarkistamaan uimahallin ja kuntosalin aukioloajat.

*) Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin sesonkiaikoina, kuten Haapavesi Folk -viikolla.

Lemmikit

Toivomme huoneidemme pysyvän soveltuvina allergikoille, joten jätäthän lemmikkisi kotiin.

Kulttuurikartano Pekan Pirtit

Urheilutie 53
86600 Haapavesi

Sosiaalinen media