fbpx

Majoitus

Tervetuloa Haapaveden kotiisi!

Pekan Pirteillä vietät majoitusyön, jollaista et muualta löydä. Jokainen majoituskohteemme on uniikki ja erilainen. Majoitusvaihtoehtoinamme on yksi kahden hengen huoneisto sekä kolme kesäajan vinttikammaria, jotka soveltuvat kahdesta neljään henkilölle. Mainio sijaintimme Haapaveden keskustassa linja-autoaseman vieressä mahdollistaa meille saapumisen myös ilman omaa autoa. Majoittuessasi meillä tarjoamme käyttöösi Pekan Pirttien polkupyöriä, joiden avulla on helppo piipahtaa kaupassa tai toteuttaa pieni päiväretki Haapaveden eri kohteisiin.

Täysvarusteltu huoneisto

Etsitpä sitten majoitusta työprojektin, opiskelun, loman tai vaikkapa oman asuntosi remontin ajaksi, huoneistomme on viihtyisä vaihtoehto omasta rauhasta nauttien. Täysvarusteltu huoneisto on kooltaan 17m² ja sijaitsee Haapaveden ydinkeskustassa. Meillä majoittuessasi et välttämättä tarvitse autoa, sillä kaupungin palvelut ovat välittömässä läheisyydessä.

Kahden hengen huoneisto sisältää täysvarustellun keittiön, oman kylpyhuoneen, liinavaatteet, pyyhkeet ja parkkialueen. Majoituksen hintaan sisältyy lisäksi Haapaveden uimahallin ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukioloaikojen puitteissa.

Hinnasto
1 hlö 60 € / yö
2 hlö 80 € / yö

Kesäajan vinttikammarit

Muistuuko toisinaan mieleen lapsuusajat, ulkona hyvin nukutut yöt ja tunnelmalliset hirsimökit?
Haluaisitko kokea kaiken tämän uudelleen? Tarjoamme kesäajan majoituksena tunnelmallisia hirsisiä vinttikammareita, joissa koet unen ihan eri tavalla kuin normaalissa hotellihuoneessa.

Tunnelmalliset kesäajan vinttikammarit sijaitsevat hirsisen luhtiaitan yläkerrassa ja ne soveltuvat kahdesta neljään henkilölle. Kaikki kammarit ovat sähköistettyjä, jaettu wc ja suihku sijaitsevat Pekan Pirttien päärakennuksessa. Vinttikammareiden mukavuuksiin sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja parkkialue. Majoituksen hintaan sisältyy lisäksi Haapaveden uimahallin ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukioloaikojen puitteissa.

Uudistamme vinttikammareiden rakennusta ja sen miljöötä. Kammarit ovat käytössä jälleen kesäkaudella 2021.

Henkilöhinta

50 € / yö 

Täältä pääsette tarkistamaan uimahallin ja kuntosalin aukioloajat

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin sesonkiaikoina

Lemmikit

Toivomme huoneidemme pysyvän soveltuvina allergikoille, joten jätäthän lemmikkisi kotiin.

Kulttuurikartano Pekan Pirtit

Urheilutie 53
86600 Haapavesi

Sosiaalinen media