fbpx

Äänimaljarentoutus

Peter Hess® Äänimaljarentoutus (äänimaljahieronta)

Pekan Pirttien uusimpana yhteistyökumppanina on aloittanut Sävelmatka, jonka myötä Pirttien palvelutarjontaan on tullut Peter Hess® äänimaljarentoutukset. Kyseessä on kehon ja mielen kokonaisvaltainen vibro-akustinen äänirentoutusmenetelmä. Menetelmän on kehittänyt saksalainen Peter Hess, ja keskeistä tälle ovat ratkaisu -ja voimavarakeskeisyys, kokonaisvaltaisuus, arvostaminen sekä ‘vähemmän on enemmän’ -periaate.

Äänimaljarentoutukset järjestetään Pekan Pirteillä tunnelmallisessa 1800-luvun hirsipirtin alakerrassa.  

Mistä rentoutuksessa on kyse?

Äänimaljarentoutuksessa asiakas lepäilee mukavasti hoitopöydällä peiton alla. Äänimaljoja soitetaan pehmeästi huopapäällysteisellä malletilla vaatetetun kehon päällä ja vieressä. Maljojen värähtelyt ja äänet auttavat asiakasta päästämään irti ja saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan. Maljojen värähtelyt vaikuttavat keholla ihan solutasolla asti. Rentoutuksessa käytettävät maljat ovat korkealuokkaisia Peter Hess® terapiamaljoja

Äänimaljarentoutus on miellyttävä rentoutumis -ja rauhoittumiskeino. Se helpottaa stressaantuneen ja uupuneen kehoa ja mieltä. Se sopii myös erittäin hyvin, mikäli kaipaat vain omaa aikaa rauhoittumiseen.

Äänimaljarentoutusten kestot ovat noin 40 minuuttia ja noin 60 minuuttia. Aikaan sisältyy rentoutuksen lisäksi alku- ja loppukeskustelut. Jokainen kerta suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. On hyvä huomioida, että äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana eikä myöskään henkilöille, joilla on sydämen tahdistin tai syöpähoidot kesken.

Sävelmatka

Sävelmatkan oppaana ja äänirentouttajana toimii Heli Suihkonen. Hän on koulutukseltaan musiikkipedagogi Yamk, Peter Hess® sointukylpyohjaaja ja PH® äänimaljarentouttaja.

Mikäli haluaisit varata ajan omaan yksilölliseen äänimaljarentoutukseen, voit ottaa yhteyttä puh: 0445234460 tai heli@savelmatka.fi.
www.savelmatka.fi

Kulttuurikartano Pekan Pirtit

Urheilutie 53
86600 Haapavesi

ota yhteyttä

+358 40 1927755

pekanpirtit@hotmail.com

Sosiaalinen media