fbpx

Majoitus

Haapavesi Folk -viikon majoitus 28.6.-4.7.2021

Pekan Pirteillä vietät majoitusyön, jollaista et muualta löydä. Mainio sijaintimme Haapaveden keskustassa linja-autoaseman vieressä mahdollistaa Pirteille saapumisen myös ilman omaa autoa. Jokainen majoituskohteemme on uniikki ja erilainen. Majoittuessasi meillä voit hyödyntää pihapiiristä löytyviä lukuisia kesäisiä aktiviteetteja sekä grillituvan pallogrilliä ja nuotiokitaraa. Lisäksi tarjoamme käyttöösi Pekan Pirttien polkupyöriä, joiden avulla on helppo piipahtaa kaupassa tai toteuttaa pieni päiväretki Haapaveden eri kohteisiin. 

 Majoitusvaihtoehtoina on kahden hengen huoneisto, kahden hengen huone “Sininen kammari” Pirttien päärakennuksessa sekä kolme kesäajan vinttikammaria, jotka soveltuvat kahdesta neljään henkilölle. Haapavesi Folk Music Festival -viikon aikana  tarjoamme lisäksi ryhmämajoitustilan sekä muutaman vaunu- ja telttapaikan.

Täysvarusteltu huoneisto

Kahden hengen huoneisto sisältää täysvarustellun keittiön, oman kylpyhuoneen, liinavaatteet ja pyyhkeet, parkkialueen sekä uimahallin ja kuntosalin vapaan käytön niiden aukioloaikojen puitteissa. Uimahallilta löytyy myös saunomismahdollisuus!

Hinnasto
110 € / yö

+ 10 € / hlö aamiainen

"Sininen kammari"

Sininen kammari on Pekan Pirttien päärakennuksessa sijaitseva kahden hengen majoitushuone. Nimensä huone on saanut rauhoittavasta sinisävyisestä sisustusteemastaan. Hintaan sisältyy aamiainen, liinavaatteet ja pyyhkeet. Jaettu wc ja suihku sijaitsevat samassa rakennuksessa käytävän toisella puolella. Majoittuessasi meillä pääset lisäksi hyödyntämään parkkialuetta sekä uimahallin ja kuntosalin vapaata käyttöä niiden aukioloaikojen puitteissa. Uimahallilta löytyy lisäksi saunomismahdollisuus.

Hinnasto
98 € / yö

Kesäajan vinttikammarit

Muistuuko toisinaan mieleen lapsuusajat, ulkona hyvin nukutut yöt ja tunnelmalliset hirsimökit? 
Haluaisitko kokea kaiken tämän uudelleen? Tarjoamme kesäajan majoituksena tunnelmallisia hirsisiä vinttikammareita, joissa koet unen ihan eri tavalla kuin normaaleissa hotellihuoneissa.

Tunnelmalliset kesäajan vinttikammarit sijaitsevat hirsisen luhtiaitan yläkerrassa ja ne soveltuvat kahdesta neljään henkilölle. Kaikki kammarit ovat sähköistettyjä ja jaettu wc ja suihku sijaitsevat Pekan Pirttien päärakennuksessa. Vinttikammareiden mukavuuksiin sisältyy aamiainen, liinavaatteet ja pyyhkeet, parkkialue sekä uimahallin ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukioloaikojen puitteissa. Uimahallilta löytyy lisäksi saunomismahdollisuus.

Henkilöhinta
55 € / hlö
 20 € / lapsi  (alle 12v.)

Perhemajoitukseen kysy tarjous!

Hirsipirtin yhteismajoitus

Kaveriporukalla liikkeellä? Folk-kurssille tulossa? Tunnelmallisen hirsipirtin alasali soveltuu neljästä kuuden henkilön seurueelle. Tilava alasali on sähköistetty ja jaettu wc ja suihku sijaitsevat Pekan Pirttien päärakennuksessa. Majoitukseen sisältyy aamiainen, tyyny, liinavaatteet ja pyyhkeet, parkkialue, uimahallin ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukioloaikojen puitteissa, josta löytyy myös saunomismahdollisuus. Tuothan mukanasi oman patjan tai makuualustan sekä peiton tai makuupussin. 

Henkilöhinta 35 € / yö, sis. aamiainen!

Caravan- ja telttapaikat

Pekan Pirttien tunnelmallinen pihapiiri tarjoaa suojaisia caravan- ja telttapaikkoja Folk-viikon ajalle. Yhteinen jaettu wc ja suihku sijaitsevat Pekan Pirttien päärakennuksessa ja majoitusaikaa on mahdollisuus täydentää herkullisella aamiaisella. Caravan- ja telttapaikkoihin sisältyy Haapaveden uimahallin ja kuntosalin vapaan käytön niiden aukioloaikojen puitteissa, josta löytyy myös saunomismahdollisuus. 

Hinnasto
caravanpaikka: 20 €
(sis. sähkö)
telttapaikka: 15 €

Henkilömaksu +5 €/vrk/hlö
+ 10 €/hlö aamiainen

Varausehdot

 

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin sesonkiaikoina

Varausehdot

Saapuminen

Urheilutie 53
86600 Haapavesi

Lemmikit

Haluamme huoneidemme pysyvän soveltuvina myös allergikoille, joten jätäthän lemmikkisi kotiin

Kulttuurikartano Pekan Pirtit

Urheilutie 53
86600 Haapavesi

ota yhteyttä

Sosiaalinen media